Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Joulun hyvinvointijaksojen haku alkanut
22.08.2017

Joulun hyvinvointijaksojen haku alkanut

Haku joulun ja vuoden vaihteen PHT:n 1. askel perheille -hyvinvointjaksoille on alkanut. Palomiesliitto avustaa jäseniään maksamalla osan hyvinvointijaksojen omavastuuosuudesta.

Liikunnalliset 1.askel perheille -hyvinvointijaksot on tarkoitettu perheille, joilla on yksi tai useampi alle 17-vuotias perheeseen kuuluva lapsi. Tutustu kohteisiin ja hae hyvinvointijaksolle osoitteessa www.pht.fi.

Omavastuuosuudet 2017:

• Aikuiset: 100 euroa/aikuinen/5 vuorokautta
  • Lapset 6 - 16 v: 60 euroa/lapsi/5 vuorokautta
  • Alle 6-vuotiaat lapset: 0 euroa/4 vuorokautta
  • Työtön/lomautettu aikuinen: 50 euroa/5 vuorokautta

Hinnat sisältävät ohjelman sekä perhemajoituksen täysihoidolla. Palomiesliitto avustaa jäseniään maksamalla 50 euroa hyvinvointijaksojen omavastuuosuudesta.

1. askel -hyvinvointijaksot järjestetään Raha-automaattiyhdistyksen tuella.

Lisätietoja PHT:n hyvinvointijaksoista: wwww.palomiesliitto.fi > Jäsenpalvelu > Jäsenedut > Hyvinvointijaksot

22.08.2017
Tunnisteet: jäsenedut