Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Jäsenedut.fi SPALin jäsenten käyttöön

Jäsenedut.fi SPALin jäsenten käyttöön

Palomiesliitto on solminut yhteistyösopimuksen Jäsenedut.fi-palvelun kanssa. Palvelu tarjoaa ajankohtaisia tarjouksia ammattiliittojen jäsenille.

Rekisteröitymällä palveluun jäsen ja hänen perheenjäsenensä saa lukuisia alennuksia eri liikkeistä, verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä. Käyttäjäksi voi rekisteröityä palvelun etusivulla. Rekisteröinti-sivulla valitaan valikosta Suomen Palomiesliitto SPAL ry. Rekisteröitymisen jälkeen pääsee hyödyntämään etuja kirjautumalla sisään palveluun.

Liikkeistä tai myymälöistä ostettaessa tulee esittää oston yhteydessä jäsenkortti tai mobiilijäsenkortti saadakseen Jäsenedut.fi-alennuksen. Alennuksesta tulee kertoa aina ennen maksua.

Verkkokaupoissa käytettävät koodit ja ohjeet löytyvät palvelun tuotesivuilta. Verkkokauppaetuja voivat käyttää myös perheenjäsenet, mutta tilaukset täytyy tehdä kirjautuneena jäsenedut.fi-palveluun.

Palomiesliitto ei vastaa Jäsenedut.fi-palvelun toiminnasta eikä neuvottele sen jäsenalennuksista.

Lisätietoja: www.jasenedut.fi

Tunnisteet: jäsenedut