Etusivu > Jäsenpalvelu > Jäsenedut > Jäsenedut.fi

Jäsenedut.fi – alennuksia eri myymälöissä

Palomiesliitto tarjoaa jäsenilleen veloituksetta Jäsenedut.fi-palvelun. Rekisteröitymällä palveluun jäsen ja hänen perheenjäsenensä saavat lukuisia alennuksia ja tarjouksia eri liikkeistä, verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä.

Jäsenedut.fi on suljettu palvelu, jonka tarjouksia voivat hyödyntää vain sivuille rekisteröityneet ammattiliittojen jäsenet. Palvelun tarjoukset eivät ole julkisesti nähtävillä eivätkä ne päivity hintavertailusivustoille.

Käyttäjäksi voit rekisteröityä palvelun etusivulla. Rekisteröinti-sivulla valitse valikosta Suomen Palomiesliitto SPAL ry. Rekisteröitymisen jälkeen pääset hyödyntämään etusi kirjautumalla sisään palveluun.

Liikkeistä tai myymälöistä ostaessasi esitä oston yhteydessä SPALin tai HALin jäsenkortti tai mobiilijäsenkortti saadaksesi Jäsenedut.fi-alennuksen. Kerro edusta aina ennen maksua.

Verkkokaupoissa käytettävät koodit ja ohjeet löydät kultakin tuotesivulta. Verkkokauppaetuja voivat käyttää myös perheenjäsenet, mutta tilaukset täytyy tehdä kirjautuneena Jäsenedut.fi-palveluun.

Palomiesliitto ei vastaa Jäsenedut.fi-palvelun toiminnasta eikä neuvottele sen jäsenalennuksista.

www.jasenedut.fi

Jäsenedut.fi-logo