Etusivu > Jäsenpalvelu > Jäsenedut > Verkkokauppa

Laadukkaita tuotteita edullisesti

Palomiesliiton jäsenillä on RotorStar-verkkokaupan käyttöoikeus. RotorStar on rajatuille käyttäjäryhmille suunnattu etukauppa, josta voi tilata laadukkaita tuotteita edullisella hinnalla itselle ja perheen jäsenille.

Verkkokaupassa myydään liikuntaan, työhyvinvointiin ja hyvään elämään liittyviä merkkituotteita. Tuotteiden hinnat ovat aina suositusvähittäishintoja edullisempia.

Verkkokauppaan kirjautuminen

RotorStar-verkkokaupan sisäänkäynti on Palomiesliiton ekstranetin etusivulla. Jäsenet pääsevät kirjautumaan ekstranettiin internetsivujen yläosan Ekstranet-painikkeesta. Katso tarkemmat kirjautumisohjeet tästä, mikäli et ole aikaisemmin vieraillut ekstranetissä.

Verkkokaupasta ostaminen

RotorStar-verkkokaupassa voi maksaa verkkopankin välityksellä sekä Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteiden toimitusaika on 5–7 päivää ja ne toimitetaan postipakettina tilauslomakkeen Lisätiedot-kohtaan merkittyyn osoitteeseen.

Rotorstarin asiakaspalvelu

Kaikkissa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä pyydämme kääntymään RotorStarin asiakaspalvelun puoleen. Rotorstarin asiakaspalvelu auttaa verkkokauppaan ja sen tuotteisiin liittyvissä asioissa arkisin klo 9.00–16.30 numerossa 010 320 3030.

Kuva: Suunnon sykemittari