Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

20.06.2018

Tasapuolinen kohtelu koskee myös kesämiehiä

Lomakauden ollessa kiivaimmillaan ja kesämiesten valloitettua pelastuslaitokset, Palomiesliitto haluaa muistuttaa, että kaikkia työntekijöitä on kohdeltava tasapuolisesti. Kaikenlainen syrjintä on kiellettyä ja siitä saattaa tulla seuraamuksia.
Tunnisteet: edunvalvonta, opiskelijat
01.06.2018

Liiton edunvalvonnassa otettiin käyttöön päivystävä puhelin

Palomiesliitto on ottanut käyttöön edunvalvonnan päivystävän puhelimen, johon jäsenet voivat soittaa palvelussuhteisiin liittyvissä asioissa.
Tunnisteet: edunvalvonta, palvelut
30.05.2018

SPALin liittohallitus ja puheenjohtajat valitaan ensi liittokokouksessa

Tämän vuoden liittokokouksessa valitaan Palomiesliitolle liittohallitus ja puheenjohtajisto kaudelle 2019–2020. Liittokokous pidetään 27.11. Oulussa.
29.05.2018

Kuntoutusta Kunnonpaikassa liiton jäsenille

Palomiesliiton jäsenille toteutetaan KIILA-kuntoutus, joka järjestetään lokakuusta 2018 alkaen Kuopiossa, kylpylähotelli Kunnonpaikassa.
23.05.2018

Ensihoitajien pahoinpitelyistä vain sakkoja, järjestöt vaativat muutosta rikoslakiin

Ensihoidon tehtävissä autetaan avun tarpeessa olevia hädänalaisia ihmisiä ja pelastetaan henkiä. On kohtuutonta, että heidän joutuessaan uhkailun ja väkivallan kohteeksi seurauksena on ainoastaan sakkoja.
Tunnisteet: ensihoito

Tampereella SPALin perhepäivänä liikutaan SuperParkissa ja saunotaan

Palomiesliitto tarjoaa SPALin perhepäivänä 27.5. ilmaisen sisäänpääsyn Tampereen SuperParkiin. Päivän aikana on myös mahdollisuus saunoa Kaupinojan saunalla.

Palomiesten palkat arvioitava uudelleen

Palomiesliitto kehottaa työnantajia arvioimaan palomiesten tehtäväkohtaiset palkat uudelleen. Vaativuudeltaan samasta tai samanarvoisesta työstä on maksettava samanlaista palkkaa.
Tunnisteet: palkka

Turussa SPALin perhepäivää vietetään SuperParkissa ja Holiday Club Caribiassa

Palomiesliitto tarjoaa SPALin perhepäivänä 27.5. ilmaisen sisäänpääsyn Turun SuperParkiin. Päivän aikana on myös mahdollisuus uida ja kylpeä Holiday Club Caribian kylpylässä alennettuun hintaan.
11.05.2018

Rovaniemellä vietetään SPALin perhepäivää RolloHallissa ja HopLopissa

Palomiesliitto tarjoaa SPALin perhepäivänä 27.5. ilmaisen sisäänpääsyn Rovaniemen RolloHalliin ja HopLopiin ja buffet-ruokailun liikuntaseikkailupuistojen ravintolassa. Perhepäivää viettämään ovat tervetulleita kaikki liiton jäsenet perheineen ja lastenlapsineen.

Ilmoittaudu 18.5. mennessä Vuokatin SuperParkin perhetapahtumaan

Liitto tarjoaa SPALin perhepäivänä 27.5. SuperPark Vuokatissa ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi hodaribuffetin. Perhepäivää viettämään ovat tervetulleita kaikki liiton jäsenet perheineen ja lastenlapsineen.

Ilmoittaudu 18.5. mennessä Vantaan SuperParkin perhetapahtumaan

Liitto tarjoaa SPALin perhepäivänä 27.5. SuperPark Vantaalla ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi hodaribuffetin. Perhepäivää viettämään ovat tervetulleita kaikki liiton jäsenet perheineen ja lastenlapsineen.

Ilmoittaudu 18.5. mennessä Espoon SuperParkin perhetapahtumaan

Liitto tarjoaa SPALin perhepäivänä 27.5. SuperPark Espoossa ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi hodaribuffetin. Perhepäivää viettämään ovat tervetulleita kaikki liiton jäsenet perheineen ja lastenlapsineen.
07.05.2018

Myös Oulun SuperParkissa herkutellaan SPALin perhepäivänä hodaribuffetissa

SPALin perhepäivänä 27.5. on Oulun SuperParkissa tarjolla liikkumisen ja hauskan yhdessäolon lisäksi herkullinen hodaribuffet puiston omassa ravintolassa Robson´sissa liiton tarjoamana.
03.05.2018

Jyväskylän SuperParkissa herkutellaan SPALin perhepäivänä hodaribuffetissa

SPALin perhepäivänä 27.5. on Jyväskylän SuperParkissa tarjolla liikkumisen ja hauskan yhdessäolon lisäksi herkullinen hodaribuffet puiston omassa ravintolassa Robson´sissa liiton tarjoamana.
25.04.2018

Turvallinen Suomi -tunnustus kansliapäällikkö Esko Koskiselle

Vuoden 2018 Turvallinen Suomi - Pro Securitate -tunnustus on myönnetty sisäministeriön määräaikaiselle kansliapäällikölle, pelastusylijohtaja Esko Koskiselle.
Tunnisteet: turvallinen suomi
19.04.2018

Päiväpalomiesten edunvalvonnasta keskustellaan kesäkuussa

Palomiesliitto haluaa kuulla jäsentensä ajatuksia päiväpalomiesten edunvalvonnan kehittämisestä. Niinpä liitto järjestää 16.6. seminaarin, jossa aiheena on yleistyöaikaa tekevien työehtojen parantaminen.
Tunnisteet: edunvalvonta
04.04.2018

PHT:ltä uusi hyvinvointijakso työikäisille

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:lle on tullut uusi Pysyvään muutokseen -hyvinvointijakso. Haku jaksolle on alkanut.
Tunnisteet: jäsenedut
16.03.2018

Turvallinen Suomi -seminaari 25.4. Helsingissä

Turvallinen Suomi -seminaari järjestetään tänä vuonna Helsingissä 25.4. Marina Congress Centerissä. Siihen on ilmoittauduttava 10.4. mennessä sähköpostiosoitteeseen toimisto@palomiesliitto.fi
Tunnisteet: turvallinen suomi
09.03.2018

Oppilasinfon arpajaisten voittajat on arvottu

SPALin ja HALin oppilasinfon arpajaisten voittajat on arvottu. Oppilasinfo järjestettiin 1.3. Pelastusopistolla.
Tunnisteet: opiskelijat
20.02.2018

SPAL paikalliskierrokselle KVTES- ja TS-neuvotteluiden tuloksista

Uuteen TS-sopimukseen saatiin ensimmäistä kertaa vuorokausirytminen työaikamalli, josta on sovittava paikallisesti, ennen kuin se voidaan ottaa käyttöön. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Entä nouseeko palkka, miten paljon ja milloin?