Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

07.11.2019

SPALin mobiilikortti on enemmän kuin jäsenkortti

Löytyykö puhelimestasi Palomiesliiton mobiilijäsenkortti? Tilaamalla jäsenkortin liiton toimistosta varmistat, että jäsenetusi kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.
Tunnisteet: jäsenedut, jäsentiedot
06.11.2019

Pelastuslaitosten säästöt uhkaavat kansalaisten turvallisuutta

Pelastustoimen toimintavalmiutta ei saa vaarantaa säästötavoitteiden takia. Pelastushenkilöstöön kohdistuvat vähennykset vaikuttavat suoraan kansalaisten turvallisuuteen.
Tunnisteet: kuntatyönantaja
01.11.2019

Ilmoittaudu SPALin liittokokouksen etkoille 11.11. mennessä

Palomiesliiton liittokokouksen etkot järjestetään 27.11. kello 20 alkaen Kotkan Players Sports Barissa.
Tunnisteet: liittokokous
30.10.2019

Tutkimus: Suomalaiset haluavat nostaa palomiesten palkkausta

TNS Kantarin tekemä ja Suomen Palomiesliiton teettämä tutkimus paljastaa, että suomalaiset haluaisivat nostaa palomiesten palkkoja. Ero palomiesten nykyisen lisättömän bruttopalkan ja suomalaisten olettaman palkan välillä on tuntuva, noin 1000 euroa.
Tunnisteet: palkka, palkkaus
24.10.2019

SPALin liittokokousasioihin voi tutustua ekstranetissä

Palomiesliiton liittokokouskansio on jäsenten luettavissa ekstranetissä. Kansio sisältää kokouksen esityslistan ja aineiston kokouksessa käsiteltävistä asioista.
24.10.2019

Palomiesliitto: Paloasemien kosteusvauriot sairastuttavat henkilöstöä

Kuntien ja pelastuslaitosten tulisi tarttua ripeästi paloasemien sisäilmaongelmiin, kehottaa Palomiesliitto. Pitkittyessään sisäilmaongelmat vaarantavat sekä henkilöstön terveyden että työkyvyn.
Tunnisteet: työturvallisuus
16.10.2019

Palomiesliitto muistuttaa: Uhka- ja väkivaltatilanteet ilmoitettava aina

Työntekijöiden tulisi aina kirjata uhka- ja väkivaltatilanteet työnantajan ilmoitusjärjestelmiin, kehottaa Palomiesliitto.
Tunnisteet: työturvallisuus
08.10.2019

Ilmoittaudu liittokokoukseen 11.11. mennessä

Palomiesliiton liittokokous järjestetään Kotkassa Sokos Hotel Seurahuoneella torstaina 28.11.
02.10.2019

Palomiesliitto suosittaa suojaamaan omaa ja potilaiden terveyttä työnantajan järjestämillä rokotuksilla

Palomiesliitto suosittaa edelleen jäsenistöään suojaamaan omaa ja potilaiden terveyttä työnantajan järjestämillä rokotuksilla. Rokotusten ottaminen on apulaisoikeusasiamiehen tuoreessa ratkaisussa linjattu yksiselitteisesti vapaaehtoisuuteen perustuvaksi.
01.10.2019

Kerro mielipiteesi ja vaikuta Palomiesliiton sopimusneuvotteluihin: Seuraa sähköpostiasi ja vastaa liiton kyselyihin!

Palomiesliitto toteuttaa loka - marraskuussa jäsenkyselykampanjan, jossa pelastuslaitoksissa työskenteleville jäsenille lähetetään viikoittain 1 - 2 kysymystä virka- ja työsuhde-ehtoihin liittyen.
Tunnisteet: neuvottelu
18.09.2019

Palomiesliitolle uusi blogi: Turvallisuuden tekijät

Palomiesliitto ryhtyy julkaisemaan uutta Turvallisuuden tekijät -blogia. Uusi blogi tarjoilee ajankohtaisen kattauksen pelastusalan, ensihoidon ja hätäkeskusten nykytilaan.
11.09.2019

Ilmoittautuminen Palomiesliiton liittokokoukseen on alkanut

Palomiesliiton liittokokous järjestetään Kotkassa 28.11.2019 Sokos Hotel Seurahuoneella.
Tunnisteet: liittokokous

SPALin ja HALin info 17.9. Pelastusopistolla

Palomiesliiton henkilökunta tapaa opiskelijoita 17.9. Pelastusopistolla.
03.09.2019

Väkivalta ensihoitotehtävissä: uhriksi joutuneelle työntekijälle ei heru oikeudellista apua työnantajalta

Ensihoitotyössä väkivallan uhriksi joutuneiden työntekijöiden oikeusturvaa olisi parannettava, Palomiesliitto peräänkuuluttaa. Tällä hetkellä työntekijä jää lähes yksin selviytymään oikeusprosessista.
Tunnisteet: ensihoito
23.08.2019

ERICAn käyttöönotto on uuvuttanut hätäkeskuspäivystäjiä

Hätäkeskuspäivystäjien uupumisen tunteet ovat lisääntyneet tänä vuonna. Uupumuksen taustalla on ERICA-hätäkeskustietojärjestelmän käyttöönotto.
Tunnisteet: hal, hätäkeskus
23.08.2019

Etsimme järjestösihteeriä Suomen Palomiesliittoon

Haemme työyhteisöömme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen järjestösihteeriä.

Palomiesliiton viestintäjohtajaksi Tuula Kukonlehto

Filosofian maisteri Tuula Kukonlehto on nimitetty Suomen Palomiesliitto SPALin viestintäjohtajaksi 5.8.2019 alkaen. Kukonlehto toimii liiton viestintäyksikön vetäjänä ja on Palomiesliiton johtoryhmän jäsen.
09.05.2019

Haku loppuvuoden hyvinvointijaksoille on käynnissä

Haku syys - joulukuussa alkaville PHT:n 1. askel -hyvinvointijaksoille on alkanut. Myös loppukesän jaksoilla on vielä muutamia paikkoja jäljellä.
09.04.2019

SPALin kysely: Yhteistyö Palomiesliiton kanssa sujuu

Yhteistyötä Palomiesliitto SPALin kanssa suositellaan ja sitä pidetään sujuvana, ilmeni kyselytutkimuksesta liiton ulkoisille sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille.
03.04.2019

SPALin ja HALin info 10.4. Pelastusopistolla

Palomiesliiton henkilökunta tapaa opiskelijoita 10.4. Pelastusopistolla.
Tunnisteet: opiskelijat