Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Haku PHT:n hyvinvointintijaksoille 2018 on alkanut
16.10.2017

Haku PHT:n hyvinvointintijaksoille 2018 on alkanut

Haku talven ja kevään 2018 PHT:n 1. askel -hyvinvointijaksoille on alkanut. Jaksoja on tarjolla sekä perheille että työttömille.

Hyvinvointijaksot järjestetään luonnonkauniissa liikuntakeskuksissa ja kylpylöissä ympäri Suomen. Kohteiden asiantuntijat auttavat osallistujaa terveellisemmän arjen alkuun. Tarjolla on niin hiihtolomareissuja kuin pääsiäisen viettoa liikunnallisissa merkeissä.

PHT:n hyvinvointijaksot ovat veikkausvoittovaroin tuettua toimintaa, joten niille osallistuminen on edullista. Aikuisen omavastuu jaksoilla on 25 euroa/vuorokausi, sisältäen majoituksen, ruoat ja ohjelman. Lapsen omavastuu on 15 euroa/vuorokausi. Työttömille jaksot tarjotaan puoleen hintaan.

Palomiesliitto avustaa hyvinvointijaksoille osallistuvia jäseniään maksamalla 50 euroa jaksojen omavastuuosuudesta. Liiton avustus vähennetään automaattisesti PHT:n lähettämästä hyvinvointijakson laskusta, joten jäsenten ei tarvitse sitä anoa liitosta erikseen.

Lisätietoja hyvinvointijaksoista: Jäsenpalvelu > Jäsenedut > Hyvinvointijaksot

16.10.2017