Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Liittokokoukseen ilmoittauduttava 15.11. mennessä

Liittokokoukseen ilmoittauduttava 15.11. mennessä

Jyväskylässä 1.12. pidettävään Palomiesliiton liittokokoukseen on ilmoittauduttava ensi keskiviikkoon 15.11. mennessä liiton toimistoon.

Ilmoita samalla osallistutko kokouksen jälkeen päivälliselle sekä mahdollisista ruoka-allergioistasi.

Liittokokouskansio on lähetetty yhdistyksiin ja julkaistu Palomiesliiton ekstranetissä kohdassa Jäsen > Liittokokous.

Liittokokous on SPALin ylin päättävä elin, ja kaikilla jäsenyhdistyksiin kuuluvilla jäsenillä ja liiton henkilöjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus kokouksessa. Kokous vahvistaa liiton strategiset tavoitteet ja toiminnan painopisteet sekä vahvistaa tilinpäätöksen.

Lisätietoja liittokokouksesta

Tunnisteet: liittokokous