Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > PHT:ltä uusi hyvinvointijakso työikäisille
04.04.2018

PHT:ltä uusi hyvinvointijakso työikäisille

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:lle on tullut uusi Pysyvään muutokseen -hyvinvointijakso. Haku jaksolle on alkanut.

Uusi Pysyvään muutokseen -hyvinvointijakso on tarkoitettu työikäisille, jotka kaipaavat tukea hyvinvointiinsa tai haluavat aloittaa elämäntaparemontin.

Jaksoilla painottuu liikkuminen sekä mielen taitojen oppiminen, ja ne toteutetaan laadukkaissa kylpylöissä ja monitoimikeskuksissa ympäri Suomen. Jakso muodostuu kolmesta kokonaisuudesta, jonka ensimmäinen pituus on kolme vuorokautta ja kaksi muuta ovat kahden vuorokauden pituisia.

Jaksolle osallistuminen maksaa 25 euroa vuorokausi. Hinta pitää sisällään majoituksen yhden hengen huoneessa, täyshoidon sekä ohjelman.

Palomiesliitto avustaa hyvinvointijaksoille osallistuvia jäseniään maksamalla 50 euroa jaksojen omavastuuosuudesta.

Lisätietoja ja haku: pht.fi

04.04.2018