Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Rovaniemellä vietetään SPALin perhepäivää RolloHallissa ja HopLopissa

Rovaniemellä vietetään SPALin perhepäivää RolloHallissa ja HopLopissa

Palomiesliitto tarjoaa SPALin perhepäivänä 27.5. ilmaisen sisäänpääsyn Rovaniemen RolloHalliin ja HopLopiin ja buffet-ruokailun liikuntaseikkailupuistojen ravintolassa. Perhepäivää viettämään ovat tervetulleita kaikki liiton jäsenet perheineen ja lastenlapsineen.

Buffetissa on tarjolla lihapullia, ranskalaisia, salaattia, kahvia, teetä ja jäätelöt perheen pienimmille.

Ilmoittaudu Rovaniemen tapahtumaan 20.5. mennessä osoitteeseen mikko.karppinen@lapinpelastuslaitos.fi Ilmoittautumisen yhteydessä kerro osallistujien määrä, lasten ikä ja mahdollisista erityisruokavalioista.

Puisto on varattu vain Palomiesliiton omalle väelle kello 9.00 - 12.00. Yksityistilaisuuden päätyttyä halukkaat liikkujat voivat jäädä vielä viettämään mukavaa päivää puistoon, vaikka ovet avataankin muulle väelle.

Tapahtumaan osallistuvalla seurueella on oltava jäsenen HALin tai SPALin jäsenkortti tai mobiilijäsenkortti mukana. Paikalle voi saapua liiton jäseniä ympäri Suomen.

SPAL 25-v. ja HAL 10-v. juhlivat viettämällä perhepäivää 27.5. Espoon, Jyväskylän, Oulun, Tampereen, Turun, Vantaan ja Vuokatin SuperParkeissa sekä Rovaniemellä HopLopissa ja Rollohallissa. Liitto tarjoaa puistoihin ilmaisen sisäänpääsyn.

Lisätietoja: https://www.palomiesliitto.fi/fi/opi_ja_osallistu/spalin_perhepaiva