Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Turussa SPALin perhepäivää vietetään SuperParkissa ja Holiday Club Caribiassa
14.05.2018

Turussa SPALin perhepäivää vietetään SuperParkissa ja Holiday Club Caribiassa

Palomiesliitto tarjoaa SPALin perhepäivänä 27.5. ilmaisen sisäänpääsyn Turun SuperParkiin. Päivän aikana on myös mahdollisuus uida ja kylpeä Holiday Club Caribian kylpylässä alennettuun hintaan.

SPALin perhepäivänä sisäänpääsymaksu kylpylään on liiton jäsenille 7 euroa/henkilö. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät kylpylään ilmaiseksi. Lisäksi Caribian O´Learys ravintola tarjoaa -15 % alennusta liiton jäsenille.

SuperPark-liikuntaseikkailupuisto on varattu vain Palomiesliiton omalle väelle kello 9.30–12.30. Yksityistilaisuuden päätyttyä halukkaat liikkujat voivat jäädä vielä viettämään mukavaa päivää puistoon, vaikka ovet avataankin muulle väelle.

Ilmoittaudu tapahtumaan osoitteeseen kim.salminen@palomiesliitto.fi

Tapahtumaan osallistuvalla seurueella on oltava HALin tai SPALin jäsenkortti tai mobiilijäsenkortti mukana. Paikalle voi saapua liiton jäseniä ympäri Suomen.

SPAL 25-v. ja HAL 10-v. juhlivat viettämällä perhepäivää 27.5. Espoon, Jyväskylän, Oulun, Tampereen, Turun, Vantaan ja Vuokatin SuperParkeissa sekä Rovaniemellä HopLopissa ja Rollohallissa. Liitto tarjoaa puistoihin ilmaisen sisäänpääsyn.

Lisätietoja: https://www.palomiesliitto.fi/fi/opi_ja_osallistu/spalin_perhepaiva


Lähettäjä
Webmaster
14.05.2018
Viimeksi muokattu
14.05.2018