Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Vastaa SPALin jäsenkyselyyn! - Vastaajien kesken arvotaan arvopalkintoja

Vastaa SPALin jäsenkyselyyn! - Vastaajien kesken arvotaan arvopalkintoja

Palomiesliitto on tällä viikolla lähettänyt jäsenkyselyn kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristä.

Jos et ole saanut linkkiä kyselylomakkeeseen, lähetä tieto sähköpostiosoitteestasi toimistolle: toimisto@palomiesliitto.fi. Saat vastauksena linkin kyselyyn.

Kyselyllä selvitetään jäsenten mielipiteitä Palomiesliiton toiminnan suuntaviivoiksi ja painopistealueiksi. Tietoa käytetään hyväksi, kun liiton strategiaa valmistellaan seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Kaikki vastaukset käydään huolella läpi ja jokainen palaute on tärkeä. Vaikka kyselyitä tulee päivittäin milloin mistäkin aiheesta, tähän kannattaa vastata.

Vastaaminen tapahtuu nimettömänä ja kestää noin 15 - 20 minuuttia. Kysely on auki 30.9. asti.

Vastaajien kesken arvotaan palkintoja: Ipad-tablet tai Iphone-puhelin voittajan valinnan mukaisesti sekä 10 kappaletta 100 euron lahjakorttia Rotorstar-verkkokauppaan.

Kerrothan myös kaverille kyselystä, sillä nyt on oiva mahdollisuus ottaa kantaa liiton toimintaan.

Vastaathan kyselyyn!