Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Tampereella SPALin perhepäivänä liikutaan SuperParkissa ja saunotaan

Tampereella SPALin perhepäivänä liikutaan SuperParkissa ja saunotaan

Palomiesliitto tarjoaa SPALin perhepäivänä 27.5. ilmaisen sisäänpääsyn Tampereen SuperParkiin. Päivän aikana on myös mahdollisuus saunoa Kaupinojan saunalla.

SuperPark-liikuntaseikkailupuisto on varattu vain Palomiesliiton omalle väelle kello 9.30–12.30. Yksityistilaisuuden päätyttyä halukkaat liikkujat voivat jäädä vielä viettämään mukavaa päivää puistoon, vaikka ovet avataankin muulle väelle.

SuperParkissa tarjolla liikkumisen ja hauskan yhdessäolon lisäksi herkullinen hodaribuffet klo 10.30–12.00 puiston omassa ravintolassa Robson´sissa Palomiesliiton tarjoamana.

Päivän ajaksi on varattu myös Kaupinojan saunatilat, jossa tarjolla makkaraa ja virvokkeita. Kaupinojan saunalle on mahdollisuus siirtyä klo 13 alkaen omien aikataulujen mukaan.

Ilmoittautumiset 21.5. mennessä osoitteeseen sami.ahola@palomiesliitto.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro osallistujien määrä, lasten ikä ja mahdollisista erityisruokavalioista.

Tapahtumaan osallistuvalla seurueella on oltava jäsenen HALin tai SPALin jäsenkortti tai mobiilijäsenkortti mukana.

Päivän aikana on mahdollisuus ostaa Särkänniemi-ranneke, jolla pääsee huvittelemaan kaikissa Särkänniemen laitteissa pituusrajoitukset huomioiden sekä vierailemaan kaikissa huvipuiston kohteissa.

SPAL 25-v. ja HAL 10-v. juhlivat viettämällä perhepäivää 27.5. Espoon, Jyväskylän, Oulun, Tampereen, Turun, Vantaan ja Vuokatin SuperParkeissa sekä Rovaniemellä HopLopissa ja Rollohallissa. Liitto tarjoaa puistoihin ilmaisen sisäänpääsyn.

Lisätietoja: https://www.palomiesliitto.fi/fi/opi_ja_osallistu/spalin_perhepaiva