Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

09.04.2019

SPALin kysely: Yhteistyö Palomiesliiton kanssa sujuu

Yhteistyötä Palomiesliitto SPALin kanssa suositellaan ja sitä pidetään sujuvana, ilmeni kyselytutkimuksesta liiton ulkoisille sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille.
03.04.2019

SPALin ja HALin info 10.4. Pelastusopistolla

Palomiesliiton henkilökunta tapaa opiskelijoita 10.4. Pelastusopistolla.
Tunnisteet: opiskelijat
27.03.2019

SPALin tavoitteet hallitusohjelmaan: Auttamisen ammattilaisille työturvallisuutta ja uudistuksille rahoitusta

Seuraavassa hallitusohjelmassa on turvattava riittävä rahoitus uudistusten jatkamiseen, Palomiesliitto painottaa.
08.03.2019

Ratkaisut pelastustoimen uudistuksesta siirtyvät seuraavalle hallituskaudelle

Sote- ja maakuntauudistus ei tule toteutumaan tällä hallituskaudella, sillä Sipilän hallitus on eronnut. Näin ollen myös pelastustoimen uudistuksen ratkaisut siirtyvät seuraavalle hallitukselle.
Tunnisteet: rakenneuudistus
27.02.2019

Järjestöt: Ensihoidon työturvallisuutta parannettava kansallisella hankkeella

Tehy, Suomen Ensihoitoalan Liitto ja Suomen Palomiesliitto esittävät huolensa ensihoitotyötä tekevien työturvallisuudesta. Järjestöt vaativat vastuuministeriöitä ryhtymään pikaisesti toimenpiteisiin alan työturvallisuuden kehittämiseksi.
12.02.2019

Turvallinen Suomi -seminaarissa keskustellaan pelastustoimen hallitusohjelmatavoitteista

Turvallinen Suomi -seminaari järjestetään 26.3. Marina Congress Centerissä Helsingissä. Tänä vuonna seminaarin teemana on pelastustoimen tavoitteet hallitusohjelmaan.
08.02.2019

Etkö tarvitse kalenteria? - Ilmoita liiton toimistolle

Palomiesliiton vuoden 2019 taskukalenteri lähetetään jäsenille automaattisesti syksyllä. Jos et tarvitse kalenteria, ilmoita siitä liiton toimistolle 31.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@palomiesliitto.fi niin peruutamme kalenteritilauksesi.
Tunnisteet: jäsenedut
08.01.2019

SPALin ja HALin yhteistyökumppani Pardia fuusioitui Ammattiliitto Prohon

Palkansaajajärjestö Pardia fuusioitui vuoden vaihteessa Ammattiliitto Pron kanssa. Fuusiolla ei ole vaikutusta Hätäkeskusammattilaisten liitto HALin jäsenten edunvalvontaan.
Tunnisteet: edunvalvonta, hal

Mustakangas jatkaa Palomiesliiton liittohallituksen puheenjohtajana

Suomen Palomiesliitto SPAL ry:n liittohallituksen puheenjohtajana jatkaa vihtiläinen Ilkka Mustakangas. Tiistaina 27.11. Oulussa järjestetty Palomiesliiton liittokokous valitsi Mustakankaan jatkamaan puheenjohtajana myös seuraavalla kaksivuotiskaudella 2019 - 2020.
27.11.2018

SPALin liittokokouksen julkilausuma: Tuottavuusloikka pelastustoimessa panostamalla työterveys- ja työturvallisuusjohtamiseen

Palomiesliitto SPALin liittokokous haastaa pelastustoimen johdon kehittämään työterveyttä ja työturvallisuutta pelastuslaitoksissa.
Tunnisteet: työturvallisuus

Oulu-Koillismaan paloasemilla sairastutaan vakavasti

Oulun palomiehet ovat huolissaan astma- ja syöpätapausten määristä Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksella. Alueelle on tulossa viimeinkin uusia asemia, mutta niin sisäilmaongelmille kuin syöpävaarallisille aineille altistumisvaara jatkuu edelleen.
Tunnisteet: työturvallisuus
13.11.2018

Ensihoidon ylityöhön saatava aina suostumus työsopimussuhteiselta työntekijältä

Työsopimussuhteessa olevalta ensihoitotyötä tekevältä työntekijältä on saatava suostumus ylitöihin ennen ylityön alkamista, toteaa työ- ja elinkeinoministeriön alainen työneuvosto marraskuun alussa antamassaan lausunnossaan.
Tunnisteet: ensihoito
01.11.2018

Haku PHT:n hyvinvointijaksoille 2019 on alkanut

Haku talven ja kevään 2019 PHT:n 1. askel -hyvinvointijaksoille on alkanut. Palomiesliitto avustaa jaksoille osallistuvia jäseniään maksamalla 50 euroa jaksojen omavastuuosuudesta.
26.10.2018

Ilmoittaudu liittokokoukseen 13.11. mennessä

Palomiesliiton liittokokous järjestetään Oulussa Teatteri Riossa tiistaina 27.11. Liittokokous on SPALin ylin päättävä elin, jossa kaikilla liiton jäsenillä on läsnäolo-oikeus ja puheoikeus.
18.10.2018

Liiton väki tapaa opiskelijoita 30.10. Pelastusopistolla

Palomiesliiton henkilökunta jalkautuu Pelastusopistolle 30.10. tapaamaan opiskelijoita.
17.10.2018

Palomiesliiton jäsenkyselyyn vastanneita palkittiin

Palomiesliiton jäsenkyselyyn vastanneiden kesken on arvottu arvontakoneella palkintoja.
04.10.2018

Hallinto-oikeus: Palomiestä ei voi hyllyttää lyhyen ajokiellon vuoksi

Työnantaja toimi lainvastaisesti, kun se pidätti virasta palomiehen tämän menetettyä kuukaudeksi ajo-oikeutensa, totesi Hämeenlinnan hallinto-oikeus syyskuun lopussa antamassaan päätöksessään.
21.09.2018

Vastaa SPALin jäsenkyselyyn! - Vastaajien kesken arvotaan arvopalkintoja

Palomiesliitto on tällä viikolla lähettänyt jäsenkyselyn kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy jäsenrekisteristä.
17.09.2018

Jäsenetuna lapsen tapaturmavakuutus noin 3 eurolla kuukaudessa

Koulut ovat alkaneet ja urheiluseurat starttaavat syyskauttaan. Liikkuvan lapsen vakuutusturvan tarkistaminen on juuri nyt ajankohtaista. Palomiesliiton jäsenet saavat jäsenetuna lapsen tapaturmavakuutuksen noin 3 eurolla kuukaudessa.
Tunnisteet: jäsenedut
14.09.2018

STM:n esitys asiakas- ja potilaslaiksi on susi – vaarantaisi ensihoitajien työturvallisuutta entisestään

Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) luonnos hallituksen esitykseksi uudeksi asiakas- ja potilaslaiksi heikentäisi ensihoitajien työturvallisuutta entisestään, varoittaa Palomiesliitto SPAL.