Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > SPAL: Turvallisuus on yhteinen asia
25.04.2012

SPAL: Turvallisuus on yhteinen asia

Suomen tavoitteeseen olla Euroopan turvallisin maa on vielä matkaa, kirjoittaa Kim Nikula Demari-lehdessä.

Pelastustoimen pitkän aikavälin päivitetty strategia 2025 julkaistiin maaliskuussa. Strategiassa määritellään pelastustoimen tulevaisuuden painopistealueet ja toimintalinjat, joiden kautta Suomi saavuttaa tavoitteensa: Euroopan turvallisin maa vuonna 2025.

Tavoitteeseen pääsy vaatii pelastusalan ammattilaisilta määrätietoista työtä. Huomiota tulee kiinnittää mm. pelastuslaitoksissa työskentelevien ammattilaisten riittävään määrään sekä pelastustoimen uudenlaiseen innovaatio- ja tutkimustoimintaan, Palomiesliiton puheenjohtaja Nikula kirjoittaa.

Myös työpaikkojen, oppilaitosten ja kaikkien kansalaisten panosta tarvitaan, sillä turvallisuus on yhteinen asia.

Lähde: Demari 25.4.2012

25.04.2012