Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

RSS
20.05.2019

SPALin toimistotilat ovat toistaiseksi pois käytöstä

Palomiesliiton toimistorakennuksessa tapahtuneet vesivahingon vuoksi liiton toimistotilat ovat toistaiseksi pois käytöstä.
09.05.2019

Haku loppuvuoden hyvinvointijaksoille on käynnissä

Haku syys - joulukuussa alkaville PHT:n 1. askel -hyvinvointijaksoille on alkanut. Myös loppukesän jaksoilla on vielä muutamia paikkoja jäljellä.
09.04.2019

SPALin kysely: Yhteistyö Palomiesliiton kanssa sujuu

Yhteistyötä Palomiesliitto SPALin kanssa suositellaan ja sitä pidetään sujuvana, ilmeni kyselytutkimuksesta liiton ulkoisille sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille.
03.04.2019

SPALin ja HALin info 10.4. Pelastusopistolla

Palomiesliiton henkilökunta tapaa opiskelijoita 10.4. Pelastusopistolla.
Tunnisteet: opiskelijat
27.03.2019

SPALin tavoitteet hallitusohjelmaan: Auttamisen ammattilaisille työturvallisuutta ja uudistuksille rahoitusta

Seuraavassa hallitusohjelmassa on turvattava riittävä rahoitus uudistusten jatkamiseen, Palomiesliitto painottaa.
08.03.2019

Ratkaisut pelastustoimen uudistuksesta siirtyvät seuraavalle hallituskaudelle

Sote- ja maakuntauudistus ei tule toteutumaan tällä hallituskaudella, sillä Sipilän hallitus on eronnut. Näin ollen myös pelastustoimen uudistuksen ratkaisut siirtyvät seuraavalle hallitukselle.
Tunnisteet: rakenneuudistus
27.02.2019

Järjestöt: Ensihoidon työturvallisuutta parannettava kansallisella hankkeella

Tehy, Suomen Ensihoitoalan Liitto ja Suomen Palomiesliitto esittävät huolensa ensihoitotyötä tekevien työturvallisuudesta. Järjestöt vaativat vastuuministeriöitä ryhtymään pikaisesti toimenpiteisiin alan työturvallisuuden kehittämiseksi.
14.02.2019

Haemme järjestösihteeriä

Järjestösihteerin työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 loppuun saakka, vakituisen työntekijän opintovapaan johdosta. On mahdollista, että tehtävä jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevana.
14.02.2019

Haemme asiamiestä

Asiamies toimii edunvalvontatiimissä ja hänen toimenkuvaansa kuuluu luottamusmiesten ja jäsenten työ- ja virkasuhteeseen liittyvä neuvonta ja opastus. Lisäksi asiamies osallistuu vastuualueensa mukaiseen sidosryhmätyöskentelyyn.
14.02.2019

Haemme viestintäjohtajaa

Viestintäjohtajana olet aitiopaikalla kehittämässä Palomiesliiton viestintää, markkinointia ja yhteiskuntasuhteita sekä strategiaa ja tavoitteita.
12.02.2019

Turvallinen Suomi -seminaarissa keskustellaan pelastustoimen hallitusohjelmatavoitteista

Turvallinen Suomi -seminaari järjestetään 26.3. Marina Congress Centerissä Helsingissä. Tänä vuonna seminaarin teemana on pelastustoimen tavoitteet hallitusohjelmaan.
08.02.2019

Etkö tarvitse kalenteria? - Ilmoita liiton toimistolle

Palomiesliiton vuoden 2019 taskukalenteri lähetetään jäsenille automaattisesti syksyllä. Jos et tarvitse kalenteria, ilmoita siitä liiton toimistolle 31.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@palomiesliitto.fi niin peruutamme kalenteritilauksesi.
Tunnisteet: jäsenedut
08.01.2019

SPALin ja HALin yhteistyökumppani Pardia fuusioitui Ammattiliitto Prohon

Palkansaajajärjestö Pardia fuusioitui vuoden vaihteessa Ammattiliitto Pron kanssa. Fuusiolla ei ole vaikutusta Hätäkeskusammattilaisten liitto HALin jäsenten edunvalvontaan.
Tunnisteet: edunvalvonta, hal