Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto

Palomiesliiton uutisarkisto

RSS
27.02.2019

Järjestöt: Ensihoidon työturvallisuutta parannettava kansallisella hankkeella

Tehy, Suomen Ensihoitoalan Liitto ja Suomen Palomiesliitto esittävät huolensa ensihoitotyötä tekevien työturvallisuudesta. Järjestöt vaativat vastuuministeriöitä ryhtymään pikaisesti toimenpiteisiin alan työturvallisuuden kehittämiseksi.
14.02.2019

Haemme järjestösihteeriä

Järjestösihteerin työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 loppuun saakka, vakituisen työntekijän opintovapaan johdosta. On mahdollista, että tehtävä jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevana.
14.02.2019

Haemme asiamiestä

Asiamies toimii edunvalvontatiimissä ja hänen toimenkuvaansa kuuluu luottamusmiesten ja jäsenten työ- ja virkasuhteeseen liittyvä neuvonta ja opastus. Lisäksi asiamies osallistuu vastuualueensa mukaiseen sidosryhmätyöskentelyyn.
14.02.2019

Haemme viestintäjohtajaa

Viestintäjohtajana olet aitiopaikalla kehittämässä Palomiesliiton viestintää, markkinointia ja yhteiskuntasuhteita sekä strategiaa ja tavoitteita.
12.02.2019

Turvallinen Suomi -seminaarissa keskustellaan pelastustoimen hallitusohjelmatavoitteista

Turvallinen Suomi -seminaari järjestetään 26.3. Marina Congress Centerissä Helsingissä. Tänä vuonna seminaarin teemana on pelastustoimen tavoitteet hallitusohjelmaan.
08.02.2019

Etkö tarvitse kalenteria? - Ilmoita liiton toimistolle

Palomiesliiton vuoden 2019 taskukalenteri lähetetään jäsenille automaattisesti syksyllä. Jos et tarvitse kalenteria, ilmoita siitä liiton toimistolle 31.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@palomiesliitto.fi niin peruutamme kalenteritilauksesi.
Tunnisteet: jäsenedut