Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > SPAL paikalliskierrokselle KVTES- ja TS-neuvotteluiden tuloksista
20.02.2018

SPAL paikalliskierrokselle KVTES- ja TS-neuvotteluiden tuloksista

Uuteen TS-sopimukseen saatiin ensimmäistä kertaa vuorokausirytminen työaikamalli, josta on sovittava paikallisesti, ennen kuin se voidaan ottaa käyttöön. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Entä nouseeko palkka, miten paljon ja milloin?

Palomiesliiton edunvalvonta tiimi jalkautuu kentälle avaamaan uusien KVTES- ja TS-sopimusten sisältöä. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään tänään Oulussa.

Työ- ja virkaehtosopimusten neuvottelujen lopputuloksia ovat avaamassa järjestön johtaja Kim Nikula, edunvalvontajohtaja Pasi Jaakkoa sekä asiamies Jari Koivuluoma.

Katso Palomiesliiton nettisivuilta, milloin ja missä infotilaisuudet järjestetään:

Neuvoteltuun TS-sopimuksen sisältöön voi perehtyä etukäteen Palomiesliiton ekstranetin etusivulla.

20.02.2018