Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Palomiesliiton jäsenkyselyyn vastanneita palkittiin
17.10.2018

Palomiesliiton jäsenkyselyyn vastanneita palkittiin

Palomiesliiton jäsenkyselyyn vastanneiden kesken on arvottu arvontakoneella palkintoja.

Pääpalkinnon voitti Heikki Santala. Hän voi valita palkinnokseen joko Apple iPhone 8 plus 64 GB -puhelimen tai Apple 10.5" iPad Pro (64 GB) Wi-Fi + Cellular -tabletin.

Lisäksi arvottiin 10 kappaletta 100 euron arvoisia RotorStar -verkkokaupan lahjakortteja. Sen voittivat Jari Ellfolk, Veli-Markus Järvelä, Rike Kalliomäki, Antti Paju, Juha Raitolampi, Kaisa Sipilä, Tero Suhonen, Sami Uusitalo, Kimi Vesa ja Katri Viitala.

Lämpimät onnittelut voittajille!

Jäsenkyselyllä selvitettiin jäsenten mielipiteitä Palomiesliiton toiminnan suuntaviivoiksi ja painopistealueiksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Kyselyn vastauksia hyödynnettiin liiton strategian valmistelutyössä. Palomiesliiton strategia ja toimintasuunnitelma vuosille 2019 - 2020 vahvistetaan liittokokouksessa 27.11.2018 Oulussa.

17.10.2018