Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Haku PHT:n hyvinvointijaksoille 2019 on alkanut

Haku PHT:n hyvinvointijaksoille 2019 on alkanut

Haku talven ja kevään 2019 PHT:n 1. askel -hyvinvointijaksoille on alkanut. Palomiesliitto avustaa jaksoille osallistuvia jäseniään maksamalla 50 euroa jaksojen omavastuuosuudesta.

Hyvinvointijaksot ovat veikkausvoittovaroin tuettua toimintaa, joten niille osallistuminen on edullista. Aikuisen omavastuu jaksoilla on 25 euroa/vuorokausi, sisältäen majoituksen, ruoat ja ohjelman.

Liikunnalliset 1.askel-perheille jaksot tarjoavat yhteistä aikaa ja virkistystä koko perheelle. Pysyvään muutokseen -hyvinvointijakso on tarkoitettu puolestaan aikuisille, jotka kaipaavat tukea hyvinvointiinsa tai haluavat aloittaa elämäntaparemontin.

Hyvinvointijaksot järjestetään luonnonkauniissa liikuntakeskuksissa ja kylpylöissä ympäri Suomen ja kohteiden asiantuntijat auttavat osallistujaa terveellisemmän arjen alkuun.

Lue lisää: https://www.palomiesliitto.fi/fi/jasenpalvelu/jasenedut/hyvinvointijaksot