Etusivu > Palomiesliitto > Viestintä > Uutisarkisto > Palomiesliiton viestintäjohtajaksi Tuula Kukonlehto

Palomiesliiton viestintäjohtajaksi Tuula Kukonlehto

Filosofian maisteri Tuula Kukonlehto on nimitetty Suomen Palomiesliitto SPALin viestintäjohtajaksi 5.8.2019 alkaen. Kukonlehto toimii liiton viestintäyksikön vetäjänä ja on Palomiesliiton johtoryhmän jäsen.

Tehtävässään Kukonlehto vastaa Palomiesliiton vaikuttamis- ja sidosryhmäviestinnän kehittämisestä, johtamisesta ja toteutuksesta liiton strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti.

Tuula on työskennellyt aiemmin yritys- ja vaikuttajaviestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä muun muassa energiateollisuuden, terveyspalvelujen, metsäteollisuuden sekä posti- ja logistiikkapalvelujen aloilla.

Yhteystiedot:

Tuula Kukonlehto